Montenegro

Endast något litet från resan. Nu är jag trött och har hamnat helt fel i dygnsrytmen pga jag har stigit upp kl 03.30 och sovit i endast tre timmar, om ens det. Men en trevlig resa har det varit, även om det känns hur skönt som helst att vara hemma igen.

Far, far away from here.

Tidigt imorgonbitti far jag och familjen mot ett varmare land för att stanna där i en veckas tid. Bilden föreställer min packning som jag måste tvinga mig själv att minska en aning. Jag avskyr detta. Kan aldrig bestämma mig. Men det ska bli fint att få komma bort ett litet tag, även om de senaste veckorna hemma har varit hur fina som helst.

Midsommar


Där en löjlig dröm om flykt föds för att krascha och sen dö.

(whats up with the tröjbyte? Jaja nåväl.) Idag har jag posat i webcam och gått på mitt "sista" möte. Hon sa att jag såg glad ut. Att det syntes på hela mig. Skönt, tänkte jag då. De kommande dagarna ser ut att bli fina dagar. Myskvällar, strosande i staden och midsommar. Det här med att ha sommarlov och vara tillfälligt arbetslös kanske inte är så farligt ändå. (Inte just nu i alla fall).

And you told me you wanted, to eat up my sadness

Här är min fina jordglob jag fick i studentpresent, jag tycker om den. Den senaste veckan har innehållit många myskvällar, matlagning, filmtittande, promender i solen och samt en enstaka utekväll. Jag kan ju bara gå runt och hoppas på att resterande veckor av ledighet kommer fortsätta i samma fina spår, trots att jag går utan jobb och utan inkomst.

juni

Fina sommardagar fyllda med sol. Om lite mindre än två veckor far jag till ännu varmare luft, i Montenegro. Men tills dess tänker jag njuta av Sverigevärmen och umgås med sådär underbart fina varelser jag råkar ha omkring mig.

Studenten


If she was away, you could do anything.

Sommarlovet har anlänt och de senaste dagarna har varit sådär pirr i magen-fina. För bara två dagar sedan tog jag studenten. Det var en himla fin dag och natt som jag bara vill göra om igen och igen. Jag har väl inte riktigt förstått att det här faktiskt är på riktigt, därav lugnet. Men snart åker väl även jag på paniken och framtidsångesten. Men nu har sommarlovet börjat och jag tänker ta vara på det så mycket jag bara kan, för åh vad jag har längtat ändå.

RSS 2.0