Yet I am still afraid but if anything that's what's going to save me

Har precis avbetat sex satc avsnitt nerbäddad under nya lakan, dem är från ikea och är rå snygga. Alldeles för mycket chips har jag lyckats smälla i mig också, fyfan vad illa jag mår, ångrar mig lite såhär i efterhand (precis som jag alltid gör). Resterande minuter (timmar) i vaket tillstånd tänkte jag ägna mig åt musik lyssnande och bok läsande, eller ytterligare några satc avsnitt. Puss och godnatt.

Jag ska väl ta och ställa mig i skamvrån med en gång då

Dagarna går fort när man har roligt, ska försöka ha lite tråkigare så de inte flyger förbi så förbaskat fort, närå. Har träffat galet fina människor de senaste dagarna och även lyckats konsumera en del under den galna rean som pågår just nu. Är en jacka, två tröjor, ett par strumpyxor och en nosring rikare. Har det löjligt bra och tänker fortsätta med det, även om huvudet ibland säger nej och jag måste lugna ner mig för att komma ihåg att andas också.

Du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Gör som de flesta bloggar jag läser och publicerar några bilder från min julafton som det här året blev en smula annorlunda då den firades hos farmor och farfar istället för hemma hos oss. Samtidigt inser jag att klockan går alldeles för fort för om en liten stund anländer två fina brudar hem till mig för lite förferre så att säga. Om några timmar är det tänkt att den där hamburgaren jag åt för någon timma sedan ska dansas bort. Hoppas att alla haft en riktigt bra jul osv. Några bilder på mina galet bra julklappar kanske dyker upp här så småning om.

Decembertankar eller bara dumheter

Mår inte ens dåligt över att jag kanske sabbade en hel middag. För jag orkade inte riktigt le åt sådant som jag helst av allt i hela världen inte vill le åt. Varför kan alla glömma men inte jag? Allt stannar kvar, även fast jag ignorerar och döljer, men allt precis allt stannar kvar.

But baby, i just don't care enough to bother

Detta kommer bli en riktig julhelg tror jag, ska julbaka både idag och imorgon. Först med mor och syster och sedan med pojkvaskern och hans fina mamma. Äta kinamat ska jag också göra, fast det var ju inte så juligt kanske.

Swarley

Alltså kan ju börja med att säga att det inte är någon mening med att någon annan börjar undra varför för jag förstår inte ens själv varför jag började skriva ett inlägg här nu?! Vet inte ens om all alkohol har försvunnit ur min kropp riktigt än, förmodligen så har den det men vad vet jag klockan tre på natten trött som ett as. Jag har ont i axlarna efter att dumt nog ha besökt en fullsmockad galleria fylld av galna julklappshandlare och inte efter att ha dansat like my vagina is on fire.
Det sistnämnda mår inte min kropp dåligt av, snarare av att ha suttit ner för länge eller efter att ha gått, sakta, efter människor som tycker att det är lämpligt att ta två steg i minuten, alltså som de gjorde tidigare idag. Fann (fick) hur som helst tre par glittriga strumpor som glittrar jätte mycket och ännu en polo, fast den var ju vit och något för stor. Första gången på typ fyra månader som jag köper ett plagg som inte är secondhand..jaha vad intressant då. Den var på rea och kostade femtio kronor, lyckades hålla det billigt i alla fall. Anyhoooo, har hur som helst haft en väldigt bra start på ett vintrigt och juligt lov. Tack vare fina människor som gör min tillvaro så bra. Nu tänkte jag i alla fall surfa runt en liten stund på intranätet tills jag slocknar i min åh så sköna säng, godnatt allesammans.
 

December 21

Fick igår/idag lov att gå på jullov och det känns sådär extra bra att jag kommer dö lite inombords när det tar slut. Tänker sova ut så himla mycket och försöka ta vara på de kommande två lediga veckorna. Är duktig på att låta allting gå för fort och sedan undra vad jag gjorde av med mitt lov, för några fler jullov kommer jag förmodligen inte få.
 
Och sen så vill jag bara att det ska bli julafton snart för att det är så himla mysigt och för att jag är så.jävla.pank och förhoppningsvis kommer få en slant av diverse släktingar, need some money. Ne men jo det är ju iof sant men så ytlig vill jag ju inte låta. Vill ju ge bort presenter också, blev klar med julklapparna redan förra veckan och det är ruskigt skönt. För en gångs skull är jag inte en av dem som upplever julstressen. Nu tänkte jag återgå till mitt jullov som för stunden innehåller serietittande och trötta ben. Men inte imorgon, för då ska vi ut och fira in det på riktigt.

Katten Frank

Min lilla frankie. En av tre kissemissar som bor hos mig. Han må vara en av de snällaste katterna jag mött och är ett sjukt bra sällskap. Och när jag varannan vecka bor hos min mor så saknar jag den där lilla filuren så att det nästan blir lite löjligt, för han bor ju hos pappa, precis som de andra två. Min lilla tussi.

I'm stuck between thoughts that I wish wasn't mine

Sådärja, nu finns det en liten julgran i mitt rum också, wiho. Är lite kär i den faktiskt.

lätt som en fjäder

en sconesfrukost/brunsch med syster

Cause you know i'm not that kind

complaindepartment

För att vara smart så är du väldigt dum

Nu är det bara två dagar kvar tills jullovet anländer, på torsdag är det skolavslutning och imorgon är jag ledig. Förbaskat skönt måste jag säga. Idag var också en bra dag, hade en lektion som innehöll fika och inget arbete alls, klagar inte. Men något ska jag allt klaga på, min kära dator. I samband med att min mobil fick för sig att börja fungera som vanligt igen började datorn istället bråka. Tror att mina teknikprylar gått med i någon sorts pakt där de bestämt sig för att inte fungera samtidigt. Så.himla.kul.

Tvivel och tredje advent

Jag går från bra till dålig från okej till verkligen inte, aldrig i livet. Ena stunden känns det bra och den andra känns det inte så längre. Begriper mig inte riktigt på den här veligheten, om man nu får kalla den så. Ska man fokusera på andras lycka framför sin egen och försöka stå ut, eller ska man ändra och peta i andras ideer för att själv också känna sig tillfreds med besluten som görs? Jag vet inte. Kommer på mig själv med att ställa frågor till mig själv och undrar hur jag hamnade här. Hur hamnade allt här, hur blev jag sånhär. Hur blev dom sådär. 

Break my heart, and i'll break yours

Vet inte om jag bör ursäkta röran eller så men tänkte bara säga att jag just nu håller på och möblerar om i bloggen lite, därav rörigheten. Bilder som är i olika storlekar, inlägg som raderas osv osv. Jaja, fult kommer det vara nu en tid framöver, tills jag fått ordning på allt. Men hur som helst så hade jag en fin fredag igår trots några få missöden. 

Lussebak


Lurar mig själv medan medvetandet trillar av

Idag har jag hållt om världens finaste grabb och haft ångest. Igår åt vi på restaurang. I fredags mös jag med ebbi och gick nattpromenad i snön. Ikväll är det tänkt att lussebullar skall bakas och att jag ska göra en engelska läxa. Imorgon ska jag äntligen få sova till ljudet av spinnande kissemissar. 

vinterland


När vår himmel är färglös, oföränderligt grå


December, har du några hjältar kvar?

Nu blev lampjävlen med på bild igen, tycker inte om när folk lägger upp en och samma bild flera gånger och nu gjorde jag samma sak själv, ajabaja. Nåväl, idag har jag trotsat stormen och födelsedagsfikat, provat kläder och fått snö i ögonen.
Misstänker att mitt halsont inte tänkt ge sig av än på ett tag, dessutom gör jag saken värre genom att bli blöt och kall också, känns bra. Just nu lider jag av en såkallad matkoma och tänker inte göra så mycket mer än att glo på harry potter en kväll som denna, men först ska jag pysa iväg till duschen, puss och adjö.

Birthdaygirrrl

idag blir b-ruden på bilden ovan arton årar, grattis pinglan!
puss

Tredje i tolfte


Winter is all over you

Det behövde i princip bara bli december månad och julkänslan nästan föll över mig, så har det inte varit de senaste åren men i år blev det så och det tycker jag om. Har pyntat lite i mitt rum hemma hos pappa, ska göra detsamma när jag anländer till min mor senare ikväll.
Idag stannade jag hemma istället för att gå till skolan, idag är en sådan dag. Har försökt vara produktiv och gjort två av fyra skoluppgifter, ska alldeles snart hugga tag i de andra två. Försökte mig på en promenad i de fjorton minusgraderna för en stund sedan, mina kinder frös bokstavligen till is och jag tappade känseln i benen. Halkade omkring på lite för hala gator och svor tyst för mig själv när jag höll på att trilla omkull. I skrivande stund lyssnar jag på joshua radin och ska försöka påbörja den där himla julnovellen, utan att sudda ut allt och börja om hundratusen gånger, wish me luck. 

December och advent

Några söndagsfotografier får på något vis summera denna helg, och under dessa dagar har jag hunnit med en återträff med forna klasskamrater som innehöll väldigt mycket dans, en kväll hemma hos Alice med vänner och födelsedagsfirande av min far som fyller år idag. Imorgon är det måndag och jag vill helst inte. 

RSS 2.0