The stranger's voice said nothing good I turned to walk the frozen ground alone all the way home

Förväntade mig en mörk och dyster himmel men så blev det inte, istället sken solen denna torsdag och det var inte först då som jag la märke till att snön och isen försvunnit från marken nästan helt och hållet. Ett överdrivet varmt vårpirr har sedan dess spridit sig i min kropp och stannat där, klagar inte. Även om jag vet att det snart blir kallt igen.

And i can't help it, you're so beautiful

Idag bestämde sig förkylningen för att ta över mig lite grann, så jag förblev hemma med detta till frukost och first aid kit samt mitt favoritprogram, master chef. Om en stund ska jag pallra mig iväg till ica för att handla någon form av lunch, men vill helst bara teleportera mig dit då nästan varje millimeter av asfalt är täckt av is och snö. Och om man är klumpfotad som jag så är inte överlevnad en självklarhet, nåväl äta bör man annars dör man så önska mig lycka till.

Fruktan och begär

Ibland önskar jag att jag ägde en trollstav,
en som kunde trolla bort allt det där onda, det där som förstör.

En himmelsk drog

Om man bortser från skitpersonal osv så var kvällen finnemang, samt denna dag även fast kylan tog över sinnet lite. Besökte den årliga hindersmässan och hittade ingenting förutom godis till pappa. Fick i mig lite bakismat också, tillsammans med fina personer. Om vilken sekund som helst kommer ebba hit och då är det tänkt att vi ska äta, så mycket vi bara kan och mysa förstås.

Januari 25

Är nästintill överlycklig över att det äntligen är fredag. Ikväll blir en bra kväll med bra flickor.

I want to be your appetite, I want to be your good dreams, your bad dreams

Jösses vad jag egentligen borde sitta och plugga naturkunskap just nu men istället lyssnar jag på belle och sebastian och läser bloggar. Ikväll ska jag och grabbarna grus gå på bio och äntligen se the hobbit, det borde ha gjorts för längesen tycker jag. Jaja,nåväl nu ska jag faktiskt plugga, wish me luck.

Minusgrader

Frusna lår, trånga bussar, minusgrader.
Håltimmar, idiotin som far omkring, tidiga morgnar.

Drömma kan man

Alltså, jag vill bara ha en sommarstuga. En sommarstuga där man kan bjuda med en massa vänner. Och där kan man vara hur länge man vill. Och där ska man också kunna bada och andas sommar.
Det ska finnas en skog precis i närheten, där ska man kunna plocka blåbär och smultron om kvällarna.
Om dagarna ska man vara ute i solen och äta goda frukostar samt andra måltider.
Jordgubbar ska alltid finnas till hands.Det ska bara regna en eller två gånger, för då har man en ursäkt till att bara vara nerbäddad bland mjuka täcken och kuddar och bara gosa. Och samtala.
Det ska också finnas en brygga som leder ut mot sjön, där man nästan varje natt sitter tillsammans.
Och inte särskilt långt därifrån ska det finnas en liten matbutik och diverse loppisar. Precis så vill jag ha det.

This old routine will drive you mad

Igår hade jag det mycket trevligt och fick hålla om både gamla och nya favoriter. Alla blev som vanligt inte med på bild men äschdå.
Ikväll ska jag åter få sova brevid han den där, fast utan att han behöver ligga på ett golv. Någon film ska vi nog också se på.
Och i brist på andra bilder så får detta inlägg prydas med några instagrambilder.

Månskensregn

Några plus och minus i tillvaron
+ Jag har dunderbra människor i min omgivning
+ Smider fina sommarplaner som jag tror kan komma att bli sanna
+ Korta skoldagar
+ Återkommande kanonhelger
+ Mina senaste klädköp
 
- Snöfanskapet återvände
- Jag har fortfarande inte ringt det där numret
- Projektarbetet
- Dumma ord
- Att tom och jag inte kunde se på harry potter igår för att skivan inte låg i fodralet
- En vilsen och förvirrad hjärna

Januarifeber

Har varit på ett sådant bra humör hela dagen (förutom mitt lilla utbrott på morgonen haha), känns som om jag fått saker och ting gjorda också. Ikväll kommer mitt hjärta hit och då ska vi se på harry potter under mitt täcke medan stormen där ute fortsätter. Visst är det bara januari men herregudars vad jag längtar efter vår.

Happy people never fantasize


I wan't the world to stop

Jag fastnar och försvinner och är inte ett dugg poetisk, jag ramlar och går sönder, går under. Försiktigt reser jag mig upp och får syn på det fina, det som fokusen egentligen borde läggas på. Famlar runt i ingenting och tar mig nästan ut, men bara nästan. Och snart är jag där, snart är jag ute, snart är jag nog fri. För nu tror jag att jag vet hur jag ska bryta mig loss. Från det som gjorde mig svag.

Tom 20 år

Idag fyller min hjälte 20 år och det firades igårkväll/natt med människor jag tycker om, alla blev dock inte med på bild men hur som helst så var det en mycket trevlig kväll. Sammanfattar också kvällen med ett litet kollage då jag inte orkar ha ett sjumila långt inlägg, vilket också har sin charm men nu fick det bli på det på det här viset.

Töm ditt rum på tonårstankar nu, du sa gör ditt val ta ett självständigt beslut

Lyssnar på kent, funderar, överväger och tänker lite till. Just nu snurrar det, snurrar som satan gör det.
Idag är det fredag och jag har varit i skolan, köpt present och ännu mer kläder som jag egentligen inte behöver (jo) med bra sällskap. Imorgon är det fest och för att jag som av någon anledning känner mig aptrött just nu ska orka med det så tänker jag ha lite kvalitetstid med min säng ikväll och se på serier, ohja.

För jag kan inte säga nej, det går inte när du rör vid mig

Åt precis detta medan jag såg på en av de mysigaste filmerna som finns dvs Juno, gosh i love her. Idag var det mörkare och gråare än igår men det gjorde inte så mycket.

Med sammetsnos och liten svans, det bästa troll som nånsin fanns, de e ju mumin

Samlingen börjar ta sig, dock är två av dem pappas men äsch, de får vara med på bild ändå.

Nu faller snön och mörkret är en mördare som kräver varje kreativ tanke som vi någonsin tänkt men du och jag vi dansar än

Kände att det var tid för några instagrambilder en mulen tisdag som denna. Årets första skoldag är avbetad och inte var den särskilt ansträngande, hade bara en lektion. Vilket passade mig utmärkt som inte sovit särskilt mycket inatt. Gådagen i huvudstaden var fin men det tyckte inte mina axlar och nacke, det kändes ungefär som de dog av smärta medan jag försökte återuppliva dem, ja precis så.

Evil's in my pocket and your will is in my hand

Får ont i magen när jag tänker på projektarbetet, det där förbaskade projektarbetet usch, vill inte. Nåväl, fredagskvällen spenderade jag med min andra halva, och åt den godaste hamburgaren jag någonsin ätit tror jag, mumma. Om en liten stund är det tänkt att jag ska träffa två gullefjun för en sleepover, och imorgon ska ännu en sådan inträffa fast med två andra b-rudar, för morgonen efter ska vi upp alldeles för tidigt för att åka buss mot huvudstaden. Och där det är tänkt att vi ska bränna pengar på saker som vi kanske egentligen inte behöver. Blir nog fint det.

Kom alldeles nyss på mig själv med att totalt ha glömt bort att nämna min nyårsafton, en sån där gräj som även jag borde nämna liksom. Hade i alla fall en riktigt fin nyårsafton och knappt några bilder tog jag heller, nåväl fin var den allt. Även om jag blev löjligt sur över en rejäl smäll i huvudet, ja nu fick jag det formulerat på internet också. pusshej.

Walk, walk fashion baby

Försvann från en förberedd lunch för att telefoner helt enkelt är dumma. Bröt ihop på ett golv, samlade mig och bröt ihop igen. Pratade ut och kanske evetuellt löste något, bra det. Traskade sedan vidare till en halv film-och hålla andan så länge du bara kan utan att börja skratta-kväll. Att gå hem mitt i natten tog mig en halvtimma längre en väntat då någon där uppe ville bevisa för mig att gå ensam i mörker efter midnatt inte är så värst farligt, och det var det inte. Det var min torsdag.

Ett rum

möblerade om för någon vecka sedan och insåg att jag borde gjort mycket tidigare, nu tycker jag om mitt rum igen tjiho.

Andra januari

Tvåtusentolv har delvis varit bra och delvis dåligt, men mest bra vill jag nog säga. Och det kan jag nog bara tacka alla fina människor som finns runt omkring mig för. Inte är det min egen förtjänst i alla fall, kanske lite men inte så mycket. Så under 2013 tänkte jag försöka vara snällare mot mig själv, observera att det inte är ett nyårslöfte, för sådana kan jag inte hålla. Man kan väl säga att det är en uppmaning eller liknande. En uppmaning till mig själv från mig själv.

RSS 2.0