Du vet ju inte, du förstår ju inte, för du vill ju inte

Inatt satt jag uppe och bokade klipptid samt dregglade över tänkbara studentklänningar, åhehsdihfkg. Idag har jag ätit frukost framför Kitchen nightmares, bakat paj, tagit en tripp till erikshjälpen (fyndade en tavla) och ätit påsklunch tillsammans med delar av familjen. Imorgonkväll är det tänkt att jag ska äta/fira påsk med den andra halvan. Om en liten stund kommer Ebba att anlända hit och planerna för kvällen är väl att äta tills vi dör och se på film, ja ungefär så.

Långfredag

Fick denna goding till ryggsäck av mitt hjärtegryn idag när vi var och åt lunch på stan. Och inte nog med det, när jag kom hem skrapade jag en skraplott min mamma köpt åt mig, jag vinner ju aldrig på sånthär tänkte jag. Jag hade väldigt fel och tur var väl det för nu är jag 600 kronor rikare, wiho.

You blocked me on facebook, and now your going to die.

Finingar.

Onsdag 27

(men hey vad skoj att min lugg ser sjukt sne och felklippt ut, jaja jag tänker skylla på plattången.) Nåväl, idag har jag lunchat med min mor och åt då en världsgod lasagne, mumma. Ikväll ska jag umgås med ett gäng fina brudar och glömma alla äckliga tankar som farit runt den sista tiden. Det är allt bra med lov.

Tankar fryser fast Jag springer allt jag orkar. Du kan ligga kvar tills tårarna har torkat.

Sitter skönt palcerad i min säng och lyssnar på sigur ros medan solen försiktigt lyser in genom mina fönster och tänker att jag aldrig vill flytta mig härifrån. Inte ens för att gå och göra frukost. Men om några timmar lär jag göra det för jag har lovat farmor och farfar att ta med mig syster och äta lunch hos dem. Men just nu vill jag bara sitta här och läsa andras bloggar, titta på bilder och läsa texter av olika slag och inte röra mig en centimeter, inte ur sängen i alla fall.
 
Medan jag sitter här förvånas jag hur känsligt humör jag har, hur ett ord kan förändra precis allting även om ordet i sig inte är viktigt alls. Och hur ändrade planer gör att jag typ krossas lite grann och det är så förbaskat löjligt alltihop. Jag förstår liksom inte varför jag fungerar på det här viset och jag nästan avskyr orden "vilsen tonåring" för jag vill ju vara en av dem där som vet precis vem jag är, hur jag är och vad jag vill. Men det gör jag ju inte och det är också frustrerande. Och då kanske jag måste hamna i den där fula kategorin. Jag vill veta precis allt, jag vill för allt i världen inte vara svag och gråta och känna mig nerslagen och krossad. Fy usch och blä på allt det där. Jag vill sluta bry mig. Jag måste lära mig hur man slutar bry sig.

Påsklovsbrunch

En måndagsbrunch som hölls igår hemma hos filippa. Blev sådär överdrivet mätt men gott var det.

http://www.youtube.com/watch?v=NPwHlulH9SA


Tjugofyra

Inledde oturligt nog påsklovet med migrän i min säng men igårkväll var det spelning för hela slanten och ungefär såhär såg det ut. Jag hade väl kunnat fota andra band och inte bara de jag känner också, men så blev det inte. Idag har jag inga planer överhuvudtaget förutom att jag tänker gå en promenad i den efterlängtade vårsolen.

Mars 19

Idag är det tisdag och en antagligen berusad man på busshållplatsen sa åt mig att jag var vacker och sånt är ju kul att höra så jag tackade så mycket. Efter det åkte jag till min mamma som ligger hemma och är sjuk för att pyssla om henne lite. Senare gick ett glas i sönder i tusen bitar och så gjorde jag också det. Jag undrar varför jag går av så lätt. Jaja jag fick i alla fall äta hamburgare tidigare idag så det är ok.

Upp och ner

Helgen var kalasbra och idag är det måndag och dvs slut på det roliga. Nåväl, nästa vecka är det åter lov.

http://www.youtube.com/watch?v=9lzU4Ap6Uuc

två instagrambilder får pryda bloggen denna fredag som var sista dagen på praktiken, lite vemodigt sådär. Ikväll blir en bra kväll, trots ändrade planer.

You know me better than the wind

 

en lista

Något som..
Upprör dig
1. När jag tänker på hur orättvist allting (behöver nödvändigtvis inte gälla just mig) är och att jag inte kan göra någonting åt det. Då blir jag upprörd och arg, och känner mig hjälplös.
2. Något jag skrev på twitter häromdagen, när folk tar med sig glas och flaskor upp på dansgolvet och nästan varenda gång, tappar dem eller spiller ut innehållet. Alternativ 1. Drick upp innan du tänker dansa, Alternativ 2. Stå lite vid kanten och rör dig på ett sätt som inte resulterar i glassplitter. (puckon, säger jag bara.)
3. När människor går sakta och tar upp hela vägen så att det är omöjligt att ta sig förbi utan att knuffas.
4. Människor som tror att de är bättre än alla andra och som konstant försöker att bevisa det.
5. Tröghet.

Gör dig glad
1. När mina nära och kära är glada, då blir jag glad. Jag kan inte vara glad om alla andra är sura.
2. Sol & värme.
3. När saker och ting flyter på, försöker lära mig att inte stanna upp och känna efter.
4. Att fynda, dvs materiell lycka, faktiskt, hur ytligt det än må låta.
5. När jag hittar ny och bra musik eller serier som jag bara känner att åh.herremingud.detta.är.så.bra.att.jag.vill.dö
 
Du älskar
1. Alla fantastiska människoväsen som jag umgås med, dvs familj och vänner.
2. Mina katter.
3. Mina favoritårstider och allt som har med dem att göra, vår och sommar.
4. Snälla främlingar, älskar när man stöter på sådär outhärdigt rara främmande människor på tex krogen. Passar på att vara snäll då jag med.
5. Åh alltså säger bara en sak. MAT!
 
Du inte kan sluta lyssna på
1. Jagadamba, you might - First aid kit
2. Elefanter - Kent
3. Dress up in you - Belle & Sebastian
4. Sæglópur - Sigur ros
5. Just a boy - Angus and Julia Stone
 
Du gjort idag
1. Vaknat upp brevid en gullig sömntuta, som jag inte sovit brevid på ganska många nätter nu.
2. Skrivit klart en artikel och en notis på praktiken.
3. Åkt buss.
4. Ätit lunch tillsammans med mina praktik-compadres, Alice och Lovisa
5. Tänkt att snart slutar jag, så att jag kan åka hem och se på girls.
 
Händer i helgen
1. På fredag ska jag och pojkvaskern ha någon form av myskväll med mat och annat latjo.
2. På dagen vet jag inte riktig vad som händer men lördagskvällen ska jag spendera på någon spelning tillsammans med tre mycket fina brudar.
3. Söndagskvällen ska jag åter träffa dem där fina brudarna och gå på bio.
4. Utöver det som är planerat lär jag förmodligen om jag känner mig själv rätt häva i mig lots of chips.
5. Öva på min självdisciplin, HAHA, fy attans.

Spårlöst försvunnet immunförsvar

Mina tappra försök till att inte joina magsjukeklubben var förgäves. För här sitter jag i min säng tillsammans med två fullt friska katter och mår sämst i hela världen. Min mage gör uppror och tvingar mig att kräkas, vilket är ungefär det jag hatar att göra mest av allt, att kräkas alltså. Så vad kommer denna soliga måndag gå åt då? Jo, sömn och tristess samt många toalettbesök, hurra. Missar ännu en dag av praktiken också, kul, verkligen superkul.

My baby shot me down


Well hello sunday. Familjen ligger hemma med någon form av magsjuka och jag aktar mig så gott det går. Vädrar huset om vartannat, tvättar händerna gång på gång och slängde tidigare i mig några vitpepparkorn. De sägs vara bra om man vill undvika magsjuka och det vill ju jag så why not liksom. Så medan jag låter bli att joina magsjukeklubben så tänkte jag glo på diverse serier och vara allmänt söndagstrött.

Vårvind, förändring

Igår var en allmänt opepp fredag fram tills att kvällen uppenbarade sig och två fina flickor kom hem till mig och förgyllde den.(och jag såg inte ut som på bilderna ovan). Vi lyssnade på nostalgimusik och drack cider och begav oss sedan ut för att dansa på strömpan. Idag är det lördag och ikväll ska jag mysa tillsammans med två andra flickebarn framför melodifestivalen i ebbas säng.

Nothing haunts us like the things we do not say

Ibland känns det,
och då gör det ont
sådär väldans ont
fast man egentligen
inte riktigt vet varför.

Arthur


Mars 6

Idag vaknade jag upp och kände mig bättre, sedan steg jag upp ur sängen och insåg att ne det gör jag verkligen inte alls det. Efter det lyckades jag inte riktigt somna om.
Så jag slog på ett avsnitt av girls och åt sedan frukost framför Charmed i soffan. Gosat mycket med missarna har jag också gjort, ett fantastiskt sällskap sådär när man är sjuk och eländig. Dem bryr sig inte riktigt om det och vill pussas ändå.
Här är Simba, som knappt lämnat min sida sen vi sagt godmorgon. Alldeles nyss åt jag lunch och även det framför Charmed, nu lyssnar jag på vinyler med öppet fönster, så att vårluften ska kännas även här och hoppas att min vilodag gjort någon skillnad tills imorgon.

Vad som helst för dig

Under de senaste dagarna har jag gått och blivit sådär äckligt supermega-förkyld, ätit en apgod hotellfrukost och njutit av solen på bästa vis genom att bära jeansjacka. Har trots ett taskigt mående gått till praktiken och kan riktigt känna hur min kropp skriker att den inte orkar en dag till. Överväger lite försiktigt att lyssna på den och kanske stanna hemma imorgon. Även om jag helst inte vill.

Mars månad

Mars, och jag vet inte riktigt vad jag vill. Vill helst inte drömma om nätterna och vill helst inte tänka om dagarna.

RSS 2.0