Sista juni

Mitt i eländet som far omkring har jag de senaste dagarna andats mycket. Långa frukostar samt brunch(ar) har avnjutits på altanen, å katterna har varit sådär extra gosiga. I lördags blev jag bjuden på mat på en grekisk restaurang jag inte varit på tidigare, har även haft film och seriemarathon med Adam och varit på loppis & käkat lunch med min fina mamma.
 
I skrivande stund smider jag planer inför veckan och hoppas på att jag åtminstone får jobba någon ynka dag den här veckan. Annars planerar jag att fika med två galet bra tjejer, träffa Ebba som övergivit mig för Cypern en hel vecka, och äta middag med Adam, för imorgon har det varit vi i ett år.

En frukost

Honungsmelon, jordgubbar & banan.

du å jag, jag å du

den där grabben, han e bra. väldigt bra.

Crying tears of gold, like lemonade

Bilden visar en liten del av en favoritplats, en plats jag älskar att promenera längs. Under ungefär fyrtio minuter hinner man passera åkrar, en äng, små röda hus med vita knutar, söta kossor i en hage eller två, ett blomsterland och skog. Här känner jag lugnet som mest. Och fy vad behövligt det är, när hjärtat slagit alldeles för hårt, och alldeles för snabbt i några nätter, som nästan skrämt slag på en.
 
De senaste dagarna har jag jobbat en del men även hunnit med annat kul då både onsdag och idag, fredag inneburit ledighet. Bland annat har jag övningskört med pappa, ätit på Rosengrens skafferi med Adam, druckit öl och cider en onsdagskväll, köpt en ny jeansjacka & ljuslyktor på rea, druckit litervis med te och besökt min fina gammelmormor som förflyttats från sjukhuset till ett litet äldreboende. Ikväll vankas det antingen fest eller vilokväll i sängen med chips och dipp, och fy vad jag känner att det lutar så mycket mer åt alternativ nummer två.

Dagarna som gått

* Min fina farmor fyllde sjuttioett i onsdags och det firade vi med tonvis med paj, kakor, frukt och kaffe.
* I torsdags for Ebba och jag till staden för att äta lunch ihop. Fyndade gjorde vi också. Jag hittade två plagg för tjugofem kr styck samt en skål, ett supermegaapgott te och de där löparskorna jag dreglat över. Framåt kvällen gick Adam och jag på bio.
* Fredagen ägnades självfallet åt att fira Midsommarafton i all ära.
* Större delar av lördagen befann jag mig i soffan och fick uppleva det värsta utav bakis man kan tänka sig (å jag som aldrig blir bakis). Framåt kvällen blev jag återigen människa och kunde ta ett bad, grilla hamburgare och gosa.
* Söndagskvällen har jag spenderat med två fina flickebarn på restaurang och proppat magen full med mat.

22

 
 
1, Var tvungen att föreviga skålen med jordgubbar jag plockade i trädgården hemma hos pappa. 2, Min fina Adam och jag på midsommarafton. 3, En fredagsfrulle

Men jag låtsas som att du inte finns

Ikväll firar jag att jag för första kvällen på flera (jag vet inte hur många) veckor, kunde finna ro till att läsa någonting annat än körkortsteori. Jag har klarat det där förbaskade teoriprovet jag kvällen innan hade en sådan hemsk och vidrig ångest inför. SÅ.himla.skönt. Idag har jobbat och fått skoskav. Och köpt ännu en bodysplash, tror att jag utvecklat någon form av beroende för dessa ljuvliga doftflaskor. Nåväl. Nu tänker jag återgå till min åh- så-icke-pluggiga tisdag.

Delar av ett litet kaos


15

I samma veva som jag känner mig lugn, glad och lycklig har den här veckan varit en smula påfrestande för hjärnan. Den har inneburit en del stress, sorg och frustration. Mycket av detta har handlat om saker som inträffat under veckans gång men även sådant som ska hända sen.
Som tur är, är det ett flertal fina ting som väntar. Å även om den här veckan skapat en hel del irritation och obalans har den självfallet haft sina fina stunder också. Såsom, studentfirande, årets första dopp, mysiga fikastunder och sommarkänslor.

9e juni

Sådant som har hänt:
* Grillade med ett knippe bra människor hemma hos Adam och åt min favvomat en lördagkväll. Å hade dagen därpå den ultimata bakisdagen.
* Steg två morgnar förra veckan upp tidigare än vad min kropp är villig att tillåta, för att jobba klockan sju.
* Övningskörde som bara tusan (samma visa gäller även denna vecka)
* Gjorde av med så himla mycket pengar men på så himla värda grejer.
* Hade tre världsfina apbra dagar och kvällar med min finaste i huvudstaden(gud så jag tjatar)
 
Sådant som skall hända:
* Imorgon ska jag luncha hos min fina farmor och farfar å äta farmors broccolisoppa, för det har jag bestämt.
* Plugga,plugga,plugga tills allt om biljäveln och trafikjäveln sitter.
* På onsdag ska jag på halkkörning, heeeela dagen, nä inte riktigt men nästan.
* Studentfirande står också på schemat för två fina studenter. Känns lagom knäppt att se dem göra precis samma grej som jag gjorde för ett år sedan. Känner mig gammal uäk.
* Sen vill jag försöka klämma in så mycket kompisgos som möjligt samt pussas med Adam, och kattgosa, för den här veckan bor jag med dem, mina små hårbollar.
 

97

Ett av fynden jag gjorde i Stockholm. Älskar den.
 
Idag är jag ledig från allt som har med jobb att göra och har då proppat den här soliga dagen med körkortsteori. Det är precis lika skoj som det låter. Nåväl. Igår hälsade jag på henne. Hon som alltid varit sådär stark, pigg och glad. Men nu är hon inte det längre och det känns så himla knäppt även om det inte var helt oväntat. Hon som funnits under hela min livsstid kommer kanske snart inte att finnas mer, och det går inte riktigt att sätta ord på den känslan. Å jag vet inte riktigt hur jag ska känna heller. Förutom om hur mycket jag att kommer sakna henne.

En födelsedagspresent

Torsdag - lördag, fick jag som utlovat, min tjugoårspresent från Adam. Tre dagar och två nätter i huvudstaden tillsammans. Under dessa dagar har vi ätit gott, strosat runt i staden, handlat på tok för mycket fina saker (så fruktansvärt nöjd dock), druckit så himla mycket öl/vin/drinkar och hade det bäst.(!!!)

Sista veckan i maj

Är ju förjävla dålig på att komma ihåg kameran, den ligger mest och samlar damm. Nåväl, mobilen har jag åtminstone med mig nästintill överallt och då blir det lite bilder tagna minsann. Här är det som hamnade på instagram förra veckan.
En morgon köpte vi allt vi tycker är gott och gjorde brunch. Dagen innan tog jag selfies i sängen.
Den näst sista dagen i Maj fikade vi på Ingeborgs, himla mysigt ställe! En annan dag var vi bakis(inte jag dock) och åt saigon.
En onsdagkväll drack vi öl och enligt satin,firade in Kristihimmelfärd. En tisdagsmorgon avnjöt jag frukosten ovan innan jobb.

RSS 2.0