''När sommaren blir oktober''

 

Sista september

Har haft en såndär dunderfin helg igen, lever lite för helgerna tror jag. Besökte huvudstaden med en fin vän bland annat. Imorgon är det åter vardag och jag har ingen lust alls. 

autumn in a jar


Han den där som får mig att må bra


Mitt i staden över stekheta plåttak står tiden frusen still

 
Har ännu en gång brutit mitt löfte om att alltid ta med mig kameran vart jag än går, både i fredags och igår. Har haft en jätte fin helg hur som helst och sitter i skrivande stund nerbäddad bland nytvättade lakan i min säng med datorn i knät, en spinnande frank som sällskap och känner mig tröttare än någonsin, trots ändå ganska lagom många timmars sömn. Ikväll ska jag i varje fall bege mig till mitt hjärtegryn och kramas. 

Och du lärde mig att fullständigt försvinna in i dina tankar i ditt huvud står jag fri

Äntligen fredag, fy för den här veckan säger jag bara. Men ikväll blir en bra kväll för den skall spenderas med en rad härliga människor. Men det dröjer ganska många timmar fram tills dess, så under tiden tänkte jag bara andas ut och se på diverse tv-program samt sjunga sönder min hals, för jag är ensam hemma. Och det behöver jag, andas alltså. 

Och jag är så himla trött på världen likaväl som världen är trött på mig

Medans regnet faller ner och halsen protesterar.

Det är inte särskilt praktiskt att vara som jag

Överlevde en långlång skoldag trots ett vilset humör och en smygande huvudvärk, (överdriver en smula). Åt hamburgare till lunch, fy helvete vad gott, fick dock ont i magen efteråt men det var det värt. Nu bör jag studera till prov och påbörja en skrivuppgift men istället tänkte jag kika lite på televisionen, så himla olydig. puss. /naughty_bad_girl_crazy94 

Förstör mig gärna inifrån, förgör mig lite grann

Jag vill inte känna dig, förbannade känsla, jag sa ju åt dig att försvinna för gott, men du kom tillbaks. Varför kan jag inte bara bli sådär iskall som en del påstår att jag är? Iskall och känslolös. Vill ju inte vara det jämt men bara när du väljer att komma hit och hälsa på, bara sådär, utan inbjudan. Tack vare händelser så kommer du hit, ovälkommen och egentligen portad. Jag kan inte stoppa dig, hur jag än försöker, så hej, välkommen hit, stanna så länge du vill, för inte orkar jag stänga ut dig. 

Och alla dessa falska toner som kommer ifrån deras munhålor

Jag har ingen aning om var orken till att skriva här kom ifrån, men ändå hamnade jag här, vid datorn, i min säng, med en kopp fylld med iskall möjlk, det godaste som finns.
Mina ben värker efter en riktigt fin kväll och även dag måste jag tillägga. Vaknade upp brevid den bästa jag vet och umgicks med honom fram tills att det var dags för att äta brunch/lunch med flickorna. Och idag (igår) fyllde min kära vän elin arton årar och det har vi såklart firat. Mycket angenämt må jag säga, ovanligt mycket dans, för att vara jag. Nu har värken övergått till trötthet och härmed säger jag godnatt och tackar för en finfin helg, trots att den ännu inte är helt och hållet slut. 

Men vi fryser tillsammans, två benrangel skallrar i takt


Trasiga hjärnor och förfallna magsäckar

Varken min kropp eller sinne orkar med saker och ting just nu, så däför vill jag gömma mig för omvärlden ett litet tag och hur jag tänkt göra det vet jag inte.

Kvällstankar

Jag är en såndär korkad filur som tror sig veta hur jag ska behandla mig själv, men egentligen vet jag inte ett skvatt.  Nada,finito,punkt, slut.

Jag måste lära mig hur man gör

På den sista bilden kan man se min numera utökade fotovägg. Mitt femtonåriga jag skulle fnissa en aning åt den, för då hade jag minst femtio bilder uppklistrade på väggen. Men mitt artonåriga jag föredrar denna mindre upplaga samt miniklädnypor som blivit så himla poppis.

nionde september tvåtusentolv

Idag är jag glad. Även fast jag i stort sätt inte gjort någonting särskilt och min trista inställning till söndagar har börjat vissna och ersatts med en annan, en bättre sådan. Igår var jag också glad, då köpte jag ännu en tröja jag inte behöver och blev glatt överraskad när Ebba frågade om jag ville komma hem till henne, för det ville jag ju. Imorgon är det åter skola och det känns varken bra eller dåligt. Efter en lång skoldag ska jag träffa min pojk för att kramas och förhoppningsvis se på ett flertal muminavsnitt. 

One of them wants only to be someone you'd admire. One would as soon just throw you on the fire.


Jag har så jävla snygga kompisar

Mitt ekonomiska tänkade har antagligen försvunnit, sagta men säkert, i alla fall för den här veckan. För jag börjar nästan misstänka spår av shopaholic disease, jag har alltså konsumerat en del, trots brist på kapital. Men det gör nog ingenting egentligen för jag har hittat så himla fina grejer, dvs kläder + tavla.
Igår var en riktigt bra dag/kväll/natt, men bröt mitt löfte som jag lovat mig själv att hålla, att ta med mig kameran så fort jag lämnar huset (förutom när jag ska till skolan osvosv.)
Så jag har då inga bilder att dela med mig av för tillfället. Men trots detta så var min fredag fantastisk, med eller utan kamera. 

Genom dryckerna, svetten, cigaretterna stirrar blanka ögon tillbaks


"Man blir aldrig riktigt fri om man beundrar någon för mycket"

Påtal om ingenting så är jag ännu en muminmugg rikare, fick denna av min farmor och farfar igår, även två glasmuggar/koppar. Blev fånigt glad, men de är ju så fina, dem där trollen. Mina älsklingstroll.

Höstliga vindar som dödar

Fy attans vad jag vill åt denna goding, men den är för dyr och jag är för snål och därmed hänger den numera inte i min garderob. Om jag vore rik säger jag bara! Köpte tights idag i alla fall, eller leggings kanske man ska säga, eller vad den rätta termen nu kan vara. Om en stund så ska jag äta köttfärsås, mhhhhh burkköttfärsås<3 

And automatically we became the bad guys


septemberkoma


Överdriv lagom, inte som du

Igår umgicks jag med min bättre hälft och såg på pride paraden, lagade middag, såg på batman begins och hade det riktigt mysigt. Imorrse gjorde jag ett tappert försök att rädda en fågel, gick ju sådär, grät en skvätt. Men ikväll ska jag umgås med flickorna och försöka sudda ut bilden av den söta lilla fågeln som tog sina sista andetag i min famn. Men innan dess ska jag återförenas med min favorithårfärg som jag saknat så mycket. 

RSS 2.0