The road is long, we carry on Try to have fun in the meantime

Sitter i en nybäddad säng med en sovande Frank tätt intill och tänker att jag haft en ganska fin helg. Imorgon ska jag upp tidigt för att jobba och det ska bli ganska fint det med, även om jag skulle föredra ytterligare några lediga dagar. Resten av veckan är bara något sånär planerad och jag har redan några fina ting att se fram emot, såsom: Mammas födelsedag, att äta tapas på en restaurang jag aldrig varit på tidigare och en tjugoårsfest eller två.

Next girl

En favoritplats och en favoritkille. Idag har jag jobbat på ett annat ställe än det jag brukar, kändes skönt att byta miljö lite även om  jag trivs superbra på min nuvarande arbetsplats. I skrivande stund lyssnar jag på Black keys som kommit att bli något jag lyssnar på varenda dag numera. Så.himla.bra. Förutom att jobba och lyssna på Black keys, drömmer jag mig bort mot en strand, en pool, skinande sol, goda drinkar och ett hotellrum med balkong. Vi har sagt februari eller mars, och jag hoppas verkligen att det blir av, för det vore bara så ruskigt skönt att komma bort ett litet slag.

How can you sleep when you know what you are doing to me?

Dricker te för att lindra smärtan i min hals och knaprar medicin när den enda kroppen gör just nu är att streta emot. Tänker och funderar lite för mycket gör jag också, förutom när jag är med honom. Idag har jag funnit ett litet bord som passar perfekt bredvid min fotölj, som jag förövrigt skulle kunna leva och dö i.

London

Här är några av de bilder jag knäppte under trippen i London förra helgen. Bilderna ligger inte i någon särskild ordning och eftersom det enda jag borde ägna mig åt just nu är körkortsteori låter jag bli att skriva bildtexter under varje bild, som jag först hade tänkt. Under den korta tid vi besökte den fina staden hann vi med att gå på en Monty Pyton musikal (som var hur himla bra som helst), gå på Afternoon tea, äta god mat (hotellfrukost nomnom), göra en hel del fina fynd i några favoritbutiker, strosa runt i staden och åka en jädra massa tunnelbana.

I don't know why I am the way I am.

Trots att jag köpte en hel del finfina saker i London förra helgen (som förövrigt var en mysig liten tripp) har jag konsumerat ytterligare några fina saker här hemma i sverige, väntar väl på att mitt bankkort ska säga ifrån snart. Förutom det har jag jobbat och umgåts med bra personer. Druckit vin och dansat har jag också gjort. Under tiden har jag försökt att undvika mitt huvud och alla dess ihoptrasslade funderingar som enbart skapar oreda och hundratals klumpar i magen.

- 3

En vecka. Hjärnspöken. En ful magkänsla som visade sig vara sann, åh herregud vad jag avskyr min magkänsla. Sjutusen tårar. Äckelkänslor.
 
Svek.
 
 

Vad som händer och vad som har hänt och vad som ska hända.

* Planerar en resa till ett varmt land som vi förhoppningsvis
kommer att fara iväg på om inte alltför lång tid.
 
* Pillar och gör om lite smått i mitt rum hos pappa i brist på annat.
 
* Börjar återigen att jobba efter två veckors "lov".
 
* Övningskör och försöker komma fram till en duglig plan
om när och hur jag ska ta det där förbaskade körkortet,
"innan jag fyllt tjugo, innan jag fyllt tjugo" ekar i mitt huvud.
 
* Skriver upp butiker jag måste hinna besöka under den kommande,
korta, Londontrippen som jag åker iväg på i helgen.
 
* Har tonvis med böcker jag vill läsa och
önskar ibland att de kunde ta upp mer av min tid.
 
* Sover bredvid honom nästintill varje natt och förbannar
denna kväll lite grann för att jag ska sova själv.
 
* Har kommit in i en såndär härlig promenadperiod igen.
 
* Går väl runt och hoppas på att hösten kommer bli en bra höst
trots alla tvivel och beslutstagande.(Ska väl försöka intala mig att det är långt kvar tills dess.)

Oviktig

Om att känna sig:
 
 
Oälskad.
Oviktig.
Oönskad.
 

Fabror Blå


Fyra

Har gjort några kalsbra fynd de senaste dagarna. Igår fann jag dessa skålar som syns på bilderna ovan på lagerhaus för ynka 11 kr och idag hittade jag äntligen en fåtölj att ha rummet hos pappa(har letat mig galen de senaste månaderna). Dessutom fanns där även ännu en fåtölj jag inte kunde sluta dregla över, så även den fick följa med mig hem. Men den får bo hos mamma. Fick båda för cirka 400 riksdaler. Det kändes helt ok i plånboken.

2 0 1 4

Samma dag som det nya året skulle firas in bestämde jag mig för att byta hårfärg. Och lite som på bilden ovan blev det. Dock en nyans för mörkt än vad jag önskat men det får duga så länge.
Under dagarna som gått har jag umgåts med karln. Vi har haft en välbehövlig bakisdag som bestod av chips och pizza samt en drös Breaking Bad avsnitt.
 
Igår bjöd min fina far oss på bio och vi såg "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann". Imorrse åt vi scones till frukost och efter det gjorde jag ett litet fynd jag kanske tänkte visa sen. För en liten stund sedan sa jag hejdå till Adam och om några timmar är det tänkt att jag ska träffa några andra bra personer för en drink eller två. Tror att detta kan komma att fortsätta att vara en fin fredag.

RSS 2.0