Plusgrader

Idag är det onsdag och då lyssnar jag på nostalgi låtar på praktiken, äter chokladflingor till mellis, köper världens kanske finaste, bästa strumpor och ja fler bilder på dessa kan komma att dyka upp här vi fler tillfällen. Lagade precis vegitariskt åt mig, mamma och syster, det uppskattades tydligen. I skrivande stund fortsätter jag min jakt på sommarjobb, söker för fulla rullar just nu och hoppas innerligt på att få tag på ett också.

26


Jag bet min tunga när du log

Väntar på att våren ska komma hit och beröva mig alla obehagliga äckelkänslor. Idag kikade den fram lite och fick mig att drömma om barfota fötter på oklippta gräsmattor. Frukost i solen, jorgubbar i tusental och tonvis med blåbär. Skulle väl göra allt för sommar och festival, sol, bad.
Men först vill jag ha vår, då jeansjackorna kan användas igen, då halsdukarna har gjort sitt, när de något tunnare tröjorna klarar sig med endast en tunn jacka över. Solglasögon, parkmys, kvällspromenader samt (om inte det allra viktigaste) uteserveringar. Fy sjutton vad jag jag längtar. Det sägs att några plusgrader kommer att dyka upp i veckan, åh snälla nån, låt det bara göra det nu också.

No one is gonna bring me down

Har hittils haft ett bra sportlov, har bla träffat galet bra människor och ätit oändligt mycket chips. Jag hoppas innerligt på att de få dagar som är kvar av det kommer fortsätta på samma vis (förutom mängden chipsätande) och ikväll kommer tre fina brudar hit. Kan för att runda av lite grann väl vara sådär snäll och även hoppas att de filurer som läser detta också haft ett bra lov!

Svara, bara svara, för jag är så himla otålig, jämt.

Lyssnar på the kinks och förbannar min gammelnya trasiga lampa. Idag har jag vaknat upp hos fina ebba och sedan begett mig till farmor och farfar med lillasyster för att äta mat och fika. Vi tog oss även en tripp till erikshjälpen och tur var väl det för där fann jag en riktigt tjusig tröja som jag veeeeeeerkligen inte behöver. Men den fick följa med mig hem ändå. En vacker dag ska jag räkna alla mina tröjor, den dagen kommer jag på psykiskt dåligt. Fast jag vill nog inte veta hur många jag äger. Ikväll tänker jag inte ägna mig åt något annat än att, äta, kanske evetuellt träna något och se på girls. Det här med att vara ledig är verkligen min grej känner jag. Jag är bara sådär sjukt bra på att vara det. Jag tänker bestämma mig för att det är en bra egenskap.

Presenter och träningsvärk

På alla hjärtans dag fick jag den här underbara grejen av en kär pojk. Honom har jag umgåtts med både igår och idag, vi spelade badminton och kände oss allmänt sportiga. Fast inte ikväll, för då ska jag mysa med två flickebarn och äta gott.

Lovfrukost

En av alla de hundra sakerna som jag älskar med att vara ledig är att man faktiskt har tid att avnjuta en riktig frukost utan att behöva stressa.

Och jag tror att jag glömt hur det är att vara själv

Ibland tappar jag bort mig själv och går av lite grann. Förhoppningsvis finns du alltid där och plockar upp mig. För när jag faller ihop och går sönder finns det ingen annan som vet hur man lagar mig, för det vet bara du. Ibland hatar jag att det är så, för jag måste ju lära mig att kunna plocka upp mig själv. Jag har alltid trott mig vara självständig och det är jag ju men du slet bort den biten lite grann och det är mitt alldeles egna fel. Och nu när du inte är här vill jag bara att du ska komma hit och ta hand om mig, som du alltid gör. Snälla kom hit och ta hand om mig för jag vet inte hur man gör. Du måste lära mig hur man gör.

I'm having trouble sleeping you're jumping in my bed, twisting in my head

Har av någon anledning inte haft ork till att säga hej under en veckas tid, har påbörjat onödiga inlägg och sedan inte orkar publicera något. Vet inte ens om jag orkar göra det nu egentligen heller, men jag gör det kanske ändå för att jag inte har något bättre för mig. Detta kan mycket väl resultera i ett något längre inlägg en vanligt. Igår inleddes sportlovet på bästa vis, med mina favoritpersoner. Det traskades runt på stan och samtalades på liquid. Gullefjunet åkte till boda och vi andra drack alkoholhaltiga drycker runt lovisas köksbord, och hade den här gången utökat trion en aning. Ikväll tänker jag kolla på filmer & serier tills jag somnar samt äta chips. Men innan det ska jag vara snäll trots bakis och följa med mor och hennes kärlek på middag.
 
I torsags var det den där dagen som halva befolkningen hatar och som den andra halvan älskar. Den dagen tyckte jag faktiskt om för jag umgicks med grabben med stort G och hans föräldrar. I femtio minuter väntade vi på mat och bowlade, jag slog en strike. Trots dåligt bloggande,som förövrigt är ett så himla fult ord så har veckan varit en av de goda veckorna. Förhoppningsvis fortsätter den på samma vis, trots att pojken åkte till huvudstaden, utan mig.

Åh dessa helgfasoner

* Stressar igenom projektrapporter, skolarbeten och prov tills jag går av
* Dansar sådär supermegamycket med bra personer, bakar även jordens kanske godaste paj, nomnom
* Spenderar några värdefulla timmar med farmor och gammelmormor en lördagsförmiddag och går därifrån med en kasse fylld med gamla kläder (som om jag behövde mera kläder)
* Köper mera saker jag inte behöver, äter bokstavligen upp mina pengar
* Gosar med de finaste katterna jag känner till samt den finaste pojken jag känner till
 
Lite så har de senaste dagarna sett ut och ikväll ska jag ska umgås med ett gäng godingar och se på melodifestivalen och förmodligen våndas över bidragen. Imorgon är det söndag och då är det tänkt att vi ska äta frukostbuffe och gå på les miserablés. Och jag som undrar vart mina pengar tar vägen.

Så är vi långt, långt, långt härifrån i vår dröm om att fly till någonting nytt och vi håller för hårt, men den här drömmen är vår och du är min, min, min att ta med, att ta ut på en jakt efter tiden som flytt


I would like to leave it all just for a week or two, maybe I'd see it in clarity, whatever I would see

Inställd lektion och en pojkvän som köper mat åt en ihjälhungrande mage, helt okej tisdag.

Laga mig, gör mig hel igen

Dessa vackra ting förgyllde min lördag, och alice förstås men hons syns inte till för hon hade gått strax innan bilden togs. Idag har jag vaknat med utkletat smink runt ögonen brevid en trött pojke. Lyckades konsumera en aning på marieberg med min mor förut också. Nu försöker jag skriva en projektrapport men det går ju sådär. Vill hellre se klart på pulp ficiton eller något annat bra, vill heller inte att helgen ska vara slut, inte riktigt än.

Februari och en snorig näsa

En lugnare fredag för en gångs skull, och det var nog lika bra det, hostar och nyser om vartannat. Kom för en liten stund sedan hem från fina elin och tänker inte göra något annat än att glo på satc fram tills att jag somnar. Ja, om jag inte får för mig att nattblogga sissodär som man kanske gör ibland. Fy tusan vad fult, "nattblogga", nåväl. Imorgon ska jag umgås med andra fina personer och det kommer bli himla bra.

RSS 2.0