Höstlovsfasoner

Några bilder som fått pryda mitt instagramkonto de senaste dagarna är dessa ovan, och under dessa dagar har jag umgåtts med en rad fina filurer som gör mig så glad så glad. Passar också på att försöka njuta av lovet så mycket jag kan samt att ignorera den tjusiga högen med skoluppgifter. Imorgon är det presentjakt och halloweenfirande som står på det osynliga schemat och det låter riktigt bra i mina öron. 

Det behövs mod för att bry sig, det behövs tydligen en jävla massa mod för att finnas till

Förbaskade huvud, förbaskade allt. 
Men inte ikväll, för då ska jag mysa tillsammans med några favoriter.

Erasing people, isn't happiness

Tyck inte synd om dig själv, vad du än gör, tyck inte synd om dig själv. 
/ en liten reminder eller en notetoself så att säga. 

För har man nån gång grävt en grop åt alla veta-bättre-typer får man jävlar ligga i och skämmas tills man dör

fredag: ännu mera kläder, kebabtallrik, höstkyla, höstlov + lovplaner, spelning och gosigos. 

Jag skrev mitt namn i vattnet, så du vet var jag finns

Lyssnar på veronica maggio och tänker att jag vill gå ut och gå. Saknar en viss grabb gör jag också, men honom ska jag träffa imorgon. Och det sämsta just nu är att jag har pengabrist en sån inihelvetes pengabrist, och bara därför ser jag hundratals prylar som jag bara måste ha. Men imorgon är det fredag och det tycker jag om. Dessutom är det lov snart och det tycker jag också om. 

Ur en klar himmel faller bomben ner Vi ligger tysta i en krater, ler När vi ser vår samtid brinna ner


"Jag brukar också gå sönder ibland, precis som du"

Idag har mitt huvud lidit mer än det brukar, en migrän kom på besök som hade med sig ett illamående, ett väldigt obehagligt sådant, usch. Tack vare två timmars sömn och en ipren mår jag någorlunda bättre, men inte helt så jag tänkte försöka bota detta på bästa sätt och nu tänker ni hurdå?  jo genom att se på lite true blood säsong fem, svarar jag. 
 

Like a rain, to help a river But a river's so hard to please But I've grown to see the diamonds You've thrown in just for me

Tänkte för variationens skull inte bara skriva om mitt fula mående utan också om något roligare, såsom min helg:
 
I fredags var jag och min pojke på bio, efter det hade vi livliga diskussioner om politik (vi kom dock snabbt fram till att våra kunskaper inte var särskilt många inom det ämnet så vi släppte det efter någon timma), efter det startade vi en brand i mitt sovrum, fin fredag. 
 
Igår vaknade jag upp brevid honom och umgicks sedan med två fina flickor, vi bakade broccolipaj och åt kladdkakemuffins och jag var kissnödig mest hela tiden, vi gick även ett antal promenader i höstnatten. 
 
Idag sovs det och ännu en höstpromenad avbetades, bussar åkte förbi utan dåligt samvete och jag sa hejdå till ebba och hann med ett gympass innan matdags. Nu väntar jag på att pojken åter ska komma hit, men först bör jag  ägna mig åt mina studier och lite tallest man on earth lyssnande. 
 

Där du är krossad och jag går fri

har ingen vidare vettig förklaring till varför jag håller i mitt hår på bilderna,jaja. Ska i varje fall försöka vara duktig och plugga nu, hej svejs.

If you wanna complain, i'm not the complain department

Känns som om jag ofta har brist på roligare bilder och istället publicerar något litet från instagram. så blir det när kameran bara står och samlar damm istället för att användas, usch fy skam. Och där heter jag i varje fall, så som min rubrik så fint avslöjar, complaindepartment, om någon skulle känna sig manad att kika in där eller så. 
 
Idag har jag varit i skolan som jag lät bli att gå till igår och varit jättejätte trött, har även konsumerat lite under en håltimma. Jag har också hunnit smälla i mig ett ex antal smörgåsar samt glass och tomatsoppa, och riskakor, dem får man inte glömma! Imorgon är det tänkt att jag ska suprisa min pojkvän på hans jobb, fast det är egentligen inte överraskning men jag låtsas inte om det. Nu är jag påväg att somna sittande med datorn i knät, så därför säger jag godnatt.

And you're all laughing in the garden, and I'm lost somewhere in your mind

+ Skins, kent, stickade tröjor, oboy, han, tända ljus, chips, true blood, katter, sängar, kameror, first aid kit, biblioteksböcker, sigur ros, lakan, värme, rött läppstift, burkköttfärsås, svarta strumpbyxor, koppar/muggar, ljusslingor, träd, body butter, sex and the city. 
 
- Kyla, att vara okapabel, oljud, läxor, papper, pengabrist, mörker, torra händer, pincetter, trasig plånka, tidiga mornar, tankar, skosnören, härmapor, sminkborttagning, ovanor, långa lektioner, naglar, min mobiltelefon.
 

Oktoberhelvetet bryter ut

Ibland tappar jag tron på människan. Idag är en sån dag. Blir äcklad på all idioti som far omkring och idag är jag även ett känslomässigt vrak och det är precis därför som jag häver ur mig sånna här påståenden. Och det får jag göra för jag är på världens sämsta humör och då ger jag mig själv rätten att agera klen och dum. / surpuppan

stjärnfall

Det där med att bryta ihop i någons sovrum och i någon annans badrum.  Det där med att försöka hålla ihop dom där förbaskade bitarna på plats, så att dem inte faller ur och går sönder. 

Om att du är min

Klockan har passerat tolv och det är den sjätte oktober, och jag firar tre år tillsammans med världens bästa kille. Tack för att du gör mig gladast i hela världen när jag mest av allt bara vill skrika rakt ut. Tack för att du står ut och tack för att du orkar. Tack för att du är du. 

Och jag håller din hand för hårt

Igår såg jag på bio med skolan, moonrise kingdom, tror att jag tyckte om den. Därefter umgicks jag med ebba fram tills det blev mörkt och då kom min älskade pojk hit och förgyllde min dag/kväll lite ytterligare.
..Idag har jag varit så förbaskat trött att jag inte riktigt vetat vart jag skulle ta vägen, men på något vis så överlevde jag ändå. Och idag fyller min kära syster fjorton årar och ikväll är det tänkt att det ska firas. 

RSS 2.0