Och jag vet inget alls, nej jag vet faktiskt inte någonting alls ibland.

Idag äre valborg och jag e gla, det ska firas med ett knippe goa vänner. tjohej.

Hyperventilera, explodera


Alla dessa tankar, de sågar mig itu

Söndag och fleet foxes.

27

@complaindepartment

När timmar blir minuter och minuter blir sekunder

Inledde denna lördagsmorgon/förmiddag med att åka till erikshjälpen samt bra och begagnat med farmor och mamma. Hittade ingenting och tur var väl det med tanke på min pengabrist. Alldeles nyss avnjöt jag det som syns på bilderna på en överhettad balkong och ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Men en fin lördag kommer det att bli, oavsett hur den väljer att sluta.

Spetsiga, vita strumpor mot vita, skrynkliga lakan.

Igår kändes det som om mina fötter blödde pga skavsår mina nya skor gett mig, men icke då. Inte ens en liten blåsa hade jag fått. Nåväl, utan skråmor på fötterna låg jag bredvid pojkvaskern och jag var jobbig som vanligt. Kittlade honom tills han fick nog. Kletade smothie på hans ansikte gjorde jag också. Men det gjorde nog inget. Nu lyssnar jag på tallest man on earth och tänker att jag skulle kunna lyssna på honom all day and all of night, typ. Resten av min fredag tänker jag ägna åt att studera till det där förbaskade provet vi har på måndag samt se på creep school med chips som sällskap. Och kanske eventuellt, en promenad eller två.

Is it your fear of losing that makes you go further?

Idag har det känts som höst igen och jag har skrivit nationellt prov i svenska B. Traskade efter det vidare till myrorna och fann dessa fina ting som fick följa med mig hem.

I will be the girl with the saddest tears, tears that will bring sadness another meaning.

Ibland behövs det chips och creme fresh en onsdag för att liva upp tillvaron lite. För att till exempel orka ta sig an en pluggeftermiddag efter en simtur samt nationellt prov.
Ibland är Osvald sådär ruskigt söt när han ligger och sover i pappas säng. Snart tas han ifrån oss, till hans riktiga familj. Kommer väl fälla en tår eller två, vill ju att han ska bo kvar hemma hos oss istället.

But I will fight this stranger that you should fear So I won't be a burden of tomorrow dear.

En favoritplats(favorithörna), min säng hemma hos pappa. Här kan man sova, äta, gosa med katter, sitta med datorn i knät, se på film och det bästa av allt kramas.

En aprilfrukost


Fem bra, fyra dåliga

Bra saker:
* Skrev för ett litet tag sedan klart PM samt tal som ska framföras på onsdag.
* Min lampa är döläcker och jag vill helst gifta mig med den, här och nu.
* En vinyl jag skulle fått i onsdags ligger just nu och väntar på att jag ska komma och hämta den på posten.
* Det blir en utlandsresa i sommar i alla fall, till Montenegro, då ska jag läsa,läsa,läsa och läsa. Och bada.
* Jag ska äntligen få gå dit.

Sämre saker:
* Jag har en vag känsla av att ett jobb i sommar inte kommer att vara något som just jag kommer ha turen att ha.
* Prov, läxor, redovisningar, nationella = stress,stress och återigen stress.
* Mina humörsvängningar.
* Att klockan precis blev alldeles för mycket och att jag fortfarande är vaken. Jag kommer vara äckligt trött imorgon.

Kalas collage

I fredags var mina vänner hemma hos mig för att fira att jag nyss fyllt år och några av dem fastnade på bild och lite såhär såg det ut.

Huvud som skapar oreda och självförvållat kaos.

Vill väl skrika ut min ångest men låter som vanligt bli. Vill väl skälla ut människor pga deras brist på intelligens. Vill väl slå mig själv för att jag har ett huvud som är missanpassat på insidan, som bara förstör precis allting. Som skapar oreda och självförvållat kaos. Bilden har ingenting med texten att göra, den föreställer bara en frukost jag åt i fredags när jag hade sovmorgon, och när jag inte hade lust med att slå in pannbenet på mig själv.

Sådär som mumin

Har i födelsedagspresent fått ytterligare några muminmuggar till samlingen. Två från det nya sortimentet och en från den förra.

Looking, with its hooks, for something to love.

" I am terrified by this dark thing that sleeps in me,
All day I feel its soft, feathery turnings, its malignity. "
 
Läste upp en bit av dikten "Elm" av Sylvia Plath idag, den svenska versionen, och bara en liten bit av den. Sitter just nu, uppslukad av resterande dikter ur diktsamlingen Ariel. Jag är som besatt, jag tycker att dem är så himla,himla bra.
 
" Dying, is an art, like everything else. I do it exceptionally well. I do it so it feels like hell. I do it so it feels real. I guess you could say I've a call"
 
"Is it the sea you hear in me, It's dissatisfactions? Or the voice of nothing, that was your madness?"

Om en födelsedag

Igår fyllde jag år och fick galet bra presenter. Och trots en mage som bråkade firades den tillsammans med fina släkten och imorgon ska det firas med hyperbra vänner. Jag tror att jag tycker om att fylla år, minus att man blir äldre so to speak.

Right birds can fly so high, and they can shit on your head yeah


14

En söndagsfrukost, återigen framför Creep School. Idag är det tänkt att jag ska få saker och ting gjorda. Önska mig lycka till.

Kom och slå sönder min värld, det är allt jag begär.

Fyller nitton år om bara några dagar, konsumerar lite för mycket, säger åt släkten att om de får för sig att köpa  tallrikar till mig i studenpresent kommer jag att börja gråta. (Vill ju helst välja ut tallrikar och annat livsviktigt till mitt framtida hem, helt själv.) Glömmer diverse saker hemma hos folk jag senast varit hos, några exempel är: min tandborse, min ipod och ett paraply. I samma veva försöker jag förbereda mig inför ett tal samt skriva eller hitta dikter att läsa upp. Samtidigt väntar jag på ett telefonsamtal jag vill ha nu,nu,nu,nu. Som jag behöver nu,nu,nu,nu. Herrejösses vad osammanhängande detta blev, men ändå inte.
(Gillar hur jag av någon anledning lägger huvudet på sned på bilderna. Nästan lite pinsamt ju, nästan sa jag.)

Jag får göra som jag vill, för du säger inte till.

Fredag, och kvällen spenderas med filuren ovan.

When you wake up, what's broken what's not


Oh well whatever, nevermind


På sätt och vis krossades en dröm, klämdes ihop till en liten hög som fick plats i en papperskorg.

Gifen har absolutely nothing med någonting att göra. Den föreställer bara mig och min syster igår hos pappa när hon försökte plugga och jag sökte sommarjobb.
 
Den här dagen har varit som en karusell, en känslomässig sådan.En som gått på tok för fort och saktat ner och sedan gått alldeles för fort igen. Det har varit en aning ansträngande för sinnet och har vänt upp och ner på det mesta. Dagen började bra och jag skrev sms till Tom om hur glad jag var över småsaker. Sedan krossades drömmar framför mina ögon, (dock inte helt oväntat och det var nog inte så hemskt som det låter men så kändes det för ett tag.) Nåväl, dagen är trots allt snart slut och morgondagen blir förhoppningsvis bättre. Har bara en lektion tjiho.

ps. Kameraladdaren är återfunnen. (wie)

I en dragspelsbuss, ramlade hon omkull

Laddaren till kameran är återigen spårlöst försvunnen och jag har därför inte kunnat fotografera särskilt mycket, men har ju lyckats lägga upp en del på instagram och tänkte väl att det kunde få synas här också, (i brist på annat.)
Imorrse åt jag pannkaka och jordgubbar till frukost framför Creep school. Igårkväll umgicks jag med brudarna på bilden brevid, samt ebba som inte ville vara med på bild. Vi lagade mat tillsammans och begav oss några timmar senare till satin.
Samma morgon, trots världens sämsta mående tog jag mig till frisören och kapade av ungefär en decimeter hår, känns fräscht och framförallt S.K.Ö.N.T. Kvällen innan var jag på 90-talsfest och såhär såg några av alla godingar ut.
På fredagsförmiddagen åt jag glass i solen under en rast med brudarna ovan. En torsdagkväll ramade jag in en bild på två okända katter som jag sedan spikade upp på väggen.
 
Lite så har de senaste dagarna sett ut, och även om fredagskvällen slutade en aning illa har helgen varit jättefin.

Soon I'll be gone, soon I'll be gone

* Promenerar i ett fantastiskt solsken och tänker att våren äntligen är här.
* Peppar inför mina vänners inflyttningsfest med 90-talstema som äger rum ikväll och antar att jag kommer klä mig i grunge-anda då finaste Nirvana ligger så nära hjärtat.
* Inser att det inte alls är mycket kvar av gymnasietiden och blir trött på äldre som konstant påpekar att "Nu är det inte långt kvar hörredu"  och känner Tack jag vet det. Påminn mig inte, samtidigt som jag längtar.

Tredje april

Vet inte ens varför jag fortfarande är vaken, borde verkligen sova för jag är så trött. Men av någon anledning ligger datorn fortfarande kvar i knät och brummar. Idag har varit en bra dag, en varm dag, en dag då jag borde ha burit en tunnare kappa istället för den gröna. Köpte skor och ett bälte och hängde med bra brudar. Grattade sedan gammelmormor på 96 årsdagen och beundrade för hundrade gången hennes fina lägenhet, och henne dessutom. 96 år gammal bjuder hon oss på kakor och tårta som hon själv stått och bakat, hur hon orkar förstår jag inte. Nåväl hon är superwomen. Jag däremot är tröttast i världen och tänker försöka förflytta den oerhört överhettade datorn från knät och sova.

But the demons they come at night

Fula funderingar, dumma funderingar. Som skakar om en. Som förgör en. Tänker nog lämna de åt sidan ett tag. Istället tänker jag försöka bli av med en hemsk mensvärk som vägrar försvinna och gosa med katterna samt se på SATC eller Charmed. Känns som ett klokt val.

April

Lovet har lidit mot sitt slut och idag var jag tillbaka bakom skolbänken. Vilket känns lite vemodigt sådär eftersom det här påsklovet var mitt sista någonsin. Det var också sista gången som jag fick sucka bakom en skolbänk och tänka att "åeeeh jag vill inte att lovet ska vara slut äneeee" okej inte riktigt så men ungefär ja, typ. Lovet har hur som helst varit mycket behagligt, fint och soligt. Mitt sista påsklov.

RSS 2.0