27 april

Jag har äntligen tagit mig i kragen och bokat uppkörning samt teoriprov nu. Så hädanefter, fram tills domedagen, ah nä inte riktigt men nästan, så ska jag åtminstone försöka plugga mer än någonsin. Usch, blir så himla nervös bara jag tänker på det. De senaste dagarna har inneburit så himla mycket sol, kompishäng, uteserveringshäng, picknick, grillning och myskväll/dag-ar.
Den här dagen har varit en såndär löjligt skön dag. Har spenderat flera timmar liggandes på balkongen med diverse böcker,å bara njutit av solen och ikväll ska det grillas hamburgare. Igår var pappa och jag i stockholm för att se "Mitt enda liv" med Jonas Gardell,som var precis lika bra som jag hoppats på att den skulle vara. Imorgon och på tisdag (och förhoppningsvis fler dagar efter det) ska jag efter två veckors ledighet jobba och träffa alla små gullefjun igen.

Sommar i april

 
Äntligen. Äntligen börjar tvåtusenfjorton bete sig någorlunda bra igen.

Twenty

De senaste dagarna har jag:
* Fyllt tjugo hela år och blivit firad av både vänner och familj. Å fått världens bästa presenter.
* Jag har blivit av med min "handla på systembolaget oskuld".
* Grillat hemma hos Adam och ätit påsklunch.
* Druckit vin på Alice uteplats en kväll utan att frysa.
* Ätit glass i solen och sagt hejdå till Lovisa.

14

I fredags avnjöt jag denna sängfrulle. Jag firade att jag sluppit bli magsjuk och att jag hade en ledig fredag. Framåt kvällen åt jag som sig bör, tacos hemma hos min pojke och hade filmkväll. Lördagen bestod av frukostfika, stadspromenad och cider. Söndagen handlade nästan enbart om family guy , mat<3 och Adam.
 
Idag är det måndag och idag är det tänkt att jag ska ta tag i saker. Såsom att skicka iväg ansökningar, plugga körkortsteori och flytta över mitt pick och pack till pappa.

Sovrumsdetaljer


fredag


No rest for the wicked.

 
 
Skogspromenader och lykke li.
 

Aprilregn och tacos

Igår cyklade jag hem i spöregnet efter att ha jobbat cirka hela dagen. När jag kom hem lagade mamma och jag kycklingtacos, å det var sådär djävulskt gott. Åt tills magen var nära på att spricka och begav mig sedan till filmstaden för att se "The Grand Budapest hotel" med Adam, åh vad bra den var. Idag har jag trotsat mensvärken och träffat två godingar i aprilregnet för att traska runt på stan. Lyckades konsumera lite, en kjol och ett nytt lakanset. Imorgon ska jag träffa min fina farmor och farfar.

I wonder if I'm allowed to ever to see, I wonder if I'm allowed to ever be free.

En söndagsfrukost som bestod av smörgås med skinka och brieost, hallon och blåbärssmothie, kaffe och fruktsallad. Idag har jag jobbat, tittat på v.ä.n.n.e.r och varit trött. Gosat två lurviga pälsbollar har jag också gjort. Catlady forever.

I nearly drowned in that summer rain

Att kvävas inuti,
benen ger vika,
något som river en på insidan
något som vill ut.

Äntligen april

Igårkväll åt jag livets pizza tillsammans med Adam och drack vin. Idag har jag jobbat och lekt med småttingarna i solen hela dagen. När som helst är det tänkt att jag ska köra bil med min kära far och kanske, om orken finns plugga lite efteråt. Imorgon ska jag återigen jobba och i helgen har jag ingen aning om vad som händer förutom att jag ska skriva prov i cirka 7 timmar, men fy vad skönt det känns med en oplanerad helg ändå.

RSS 2.0