Och det har varit en lång, lång natt men jag är glad att mina tårar är behärskade och lugna

Jag tycker inte om kylan. Men jag tycker om julen, och december. Men kylan, den förbaskade jävla sammanbitna kylan som kryper in under huden. Skulle klara mig galant med snö och vinter i en månad, sen kan den få försvinna tycker jag. 
 
Idag är det torsdag, som för det mesta brukar vara en såndär jobbig dag blev en helt okej dag, somehow. Umgås med min pojk för tillfället och älskar hur fint vi umgås just nu, han vid sin dator och jag framför min. Men sen skall det kramas, för det har jag bestämt. 

Muminpappa


Ni som bryr er, ni dör, fan vad ni dör

I min jakt på en ny vinterjacka finner jag istället den perfekta tröjan, för 45 ynka kronor, åh. Orkar inte att jag är så fruktansvärt kräsen när det kommer till jackor, speciellt vinterjackor. Och idag kom snön och inte bara snö utan regnblasksnö som piskar en i ögonen, tur att jag hade ett paraply. Och med detta vill jag säga att jag förmodligen kommer dö i helgen då det tydligen ska bli ruskigt kallt och jag som då inte funnit en varm och go jacka pga att jag är så himla fjantig, kommer frysa ihjäl. 
 
Och sen så vill jag be om en sak, bloggar. Ge mig bloggar som jag kan läsa. Nu kommer det bli sådär pinsamt tyst här för folk får för sig att det är farligt att svara men hur som helst, om du råkar vara en vänlig själ, tipsa om bloggar, behöver fler. Blir sådär löjligt irriterad när jag går in på bloglovin och ingen av de 40 bloggar jag läser har uppdaterat.
Och det gör faktiskt inget om man nämner sin egen (om jag inte redan följer dig) för att nu bad jag faktiskt om det.
TACK.

Jag lämnar allting kvar för att komma lite längre Jag lämnar allt jag har för en minut av värme

Igår fyndade jag en lampa och skor för en liten peng, andrahand när den är som bäst. Är nästan lite stolt över mig själv att jag lyckats hålla mig ifrån att köpa kläder på två veckor och det är ju nästan pinsamt. Förr kunde det gå två månader mellan ett klädköp, ack så sorlig jag är.

Lördagsbrus

en fin kväll med fina vänner. Kameran fick dock inte följa med in på das krog.

novembernatt med ett sjukt fanskap

Idag har jag inte mått speciellt långt ifrån skit för att jag återigen drabbats av någon form av förkyldning, dvs apont i halsen, huvudvärk och yrsel. Tur att pojken är arbetslös för tillfället och kunde göra mig sällskap en dag som denna. Efter att ha varit eländiga tillsammans i över ett dygn var det dags att säga adjö tyckte vi, fast vi ska ju ses imorgon igen..eh.
 
Kvällskvisten har uppenbarat sig och jag planerar att se på vänner och dricka julmust samt äta pepparkaksdeg i min ensamhet. Kommer få SÅ ont i magen men det äre värt. Köpte förresten en himla fin grej igår, en lampa i form av en liten kanin, som fick väldigt blandad kritik men jag fullkomligt älskar den. 

202020202020202020202

Överlevde bajstisdag trots alla ods,hur som haver så ska jag för en gångs skull försöka övningsköra. Glömmer hela tiden bort att det där med körkort kan ju vara en bra grej att ha. 

19/11

Några instagrambilder får pryda bloggen idag, utan inbördes ordning
 
I lördagskväll hängde vi hos fina ebba för att fira att hon fyllt år för några veckor sedan, hann även med ett besök hos philip. Igår hade jag någorlunda fullt upp innan jag begav mig hem till pojkvaskern. Idag är det segmåndag men jag överlevde, tror jag. 
Som vanligt lider jag av pengabrist och enorma köp/måste ha saker-behov. Och inte nog med det så ska vi mediaelever spendera en hel dag i storstaden på onsdag, ack så många frestelser. I.will.die.

Skeleton you are my friend, but you are made of bone

Nu är mitt hår sådär farligt lent, så som den brukar vara efter ett besök hos frisören. Ja så som man på bilden ovan kan tyda är att jag gått och skaffat lugg, en sprillans ny sådan. Jag har även varit i skolan och lunchat med två goa grabbar. Skurit mig nedanför tummen på ett konservburkslock har jag också gjort, mycket skönt. Trött är jag också, för trött, trött på en fredag.

I don't expect anything from you but an invitation

För första gången på väldigt länge har jag pluggat varenda dag i tre dagar i sträck, och därmed fått saker och ting gjorda. Har varit galet skoltrött och är det fortfarande men känner att jag äntligen är en bit på vägen. Lyssnat på hyperbra musik har jag också gjort, musik som får mig att må bra. Nu tänkte jag låta mig själv krypa ner i sängen och se på inget mindre än scooby doo. Och ikväll klockan sent ska vi gå på bio. Bra torsdag.

Dancing at discos eating cheese on toast yeah you make me merry make me very very happy

Har återigen hamnat i en kate nash period och där vill jag förbli, så himla braaaa. Jag vill bara flytta in i hennnes låtar och ignorera omgivningen lite grann.
 
p.s skrev så himla fel häromdagen, det är nästnästa onsdag som vi ska se jonas, inte idag. 

Men jag vet ju att du kollar

min lilla misse. Jag saknar dem allihop, alla tre. Avskyr att jag bara bor med dem varannan vecka. Men någonting jag är mycketmycket glad över är att jag ska se på Jonas Gardell på onsdag för andra eller tredje gången i mitt liv, mycket fin man det där. 
 
Det jag bör ägna mig åt just nu är antingen att sova eller att plugga, men det självklara valet lutar mer åt att se på lite fler true blood avsnitt. Älskar att jag är en så ansvarstagande ungdom, men det hör väl till, puss.

Novembermörker och drömprat

 
Lördag. Idag mår jag antagligen som jag förtjänar, med en ännu snorigare näsa än igår osv osv. Men det var det värt då kvällen var finfin. 
Idag ska jag bota mig själv på bästa vis, genom serietittande och mys med en fin grabb som förmodligen kommer må som jag inom några dagar tack vare en puss hit och dit. 
Nu tänkte jag isolera mig en stund från det oljud som spridit sig över lägenheten, min systers vidriga musik som spelas högt ur vardagsrumshögtalarna, ucchhh.

15:04

Saker är mer eller mindre huller om buller, men det var ju ingen nyhet. Förkyld är jag också, igårkväll kom den och slog mig rakt i ansiktet. Ska försöka överleva ändå för idag är det fredag. 

"De blir tokiga för att härda ut"

Skrev ganska nyligen ett långt meningslöst inlägg som valde att försvinna, där fick jag ett bevis på hur pass meningslöst det faktiskt var, det ville inte ens publiceras, yey me.
Men jag försöker väl igen.Skrev någonting om att jag blivit ombedd att uppdatera, vilket jag tänkt göra i flera dagar nu men att dessa fula meningar bara suddats ut, även de fina meningarna men nu har jag inte orken till att vare sig sudda eller radera. Och även om inlägget blir meningslöst och tråkigt så är ju ingen tvungen till att läsa, förutom Tom.
Som pojkvän måste man läsa sin flickväns blogg (han har den som startsida), duktig gosse det där, jag har uppfostrat honom väl.
Nä men jag har hur som helst haft ett mycket bra höstlov, och precis som alla lov så önskar man nästan alltid vid dess slut att det varade längre, men man kan ju inte få allt här i världen, det vet ni ju.
Tänker i alla fall den här månaden försöka vara en aning snäll mot min ekonomi, och mitt forna ekonomiska jag säger att det kan gå, men mitt nya shopaholicbeteende säger motsattsen men den som lever får se. Tack och hej. 

RSS 2.0