Det är ocoolt att inte bry sig

Jag kan inte låta bli att få lite ont i magen när jag tänker på att sommaren snart kan ta slut, vilket den vanligtvis gör. Jag försöker överleva med tanken på att du snart ska åka. Och även om det lite försiktigt pratats om att jag kanske också ska åka, fast inte med dig, så får jag ont i magen. Och även om det är ännu ett litet tag kvar, så får jag ont i magen. För när sommaren tar slut, så åker du.

Because they can't stop this, we can feel it in our bones

Tidigt i lördagsmorse kom jag hem efter några dagar på Gotland. Där har jag badat i havet, strosat runt i Visby, åkt på loppisar och gjort några fynd och ätit grillat nästan varje kväll. Sedan dess har jag blivit välkomnad på bästa vis av fina personer och bara njutit av det ruskigt fina vädret.
 
Och tills jag orkar ta fingrarna ur arslet och börja använda min kamera någorlunda flitigt igen bjuder jag på några instagrambilder som tagits de senaste dagarna.

Juli 14


Åker bort för andas i ungefär en vecka. Jag vet inte om jag behöver det, men jag gör nog det.

And I won't hear you cry when I'm gone I won't know if I'm doing you wrong I never know if I'm doing you wrong.

Bara en av alla fina saker med sommaren är när jordgubbarna på gården dyker upp och jag slänger ner dem i mitt favorit porslin och äter upp dem i sängen tillsammans med lillasyster. Idag lyssnar jag på mumford and sons och äter frukost på en överhettad altan.

När allt känns så fult.

Det är första gången på flera veckor som jag har den där känslan. Känslan som biter tag i mig och som vägrar att släppa taget. Det spelar ingen roll om jag haft en skön dag och en oväntat rolig och bra kväll. Den biter hårdare i alla fall. Jag har ingen ork till att fortfarande vara en aning full och gråta, ensam i min säng. Nåväl, Simba ligger ju här bredvid, så helt ensam är jag ju inte. Jag visste att den här stunden skulle komma, då jag skulle rasa och falla ihop till en sorglig liten hög. Aldrig tillfredställd.

http://www.youtube.com/watch?v=u7uocB95JBw

Det som hamnat på mitt instagramkonto de senaste dagarna/veckan.

En dag i juli


Hur kan man överleva, utan att någon gång ibland glädjas åt andra?

* Badar i en världsfin sjö klockan två på natten/morgonen och önskar att vi kunde göra så jämt.
* Planerar lite smått en någorlunda bra packning inför några dagar på Gotland med den andra delen av familjen.
* Dricker gott vin och goda drinkar på diverse uteserveringar med olika men väldigt fina sällskap.
* Påminner mig själv ständigt om att det är ok att vara glad.
* Tänker att hösten nog kan bli bra ändå, att jag skulle öva på det där med självständighet och jag nog klarar av det, trots allt.

Min lycka är också värd någonting.


Somebody mixed my medicine, somebody's in my head again.

En somrig frukost och den enligt mig, ultimata bakismaten. Just nu i denna sekund lyssnar jag på gammal nostalgi musik från min högstadietid och överväger att duscha min något sånär ofräscha kropp. Idag har jag legat i ebbas soffa och kollat på bridesmaids och ätit gott. Detta sker i samma veva som jag försöker överleva med tanken att jag inte kommer besöka någon festival i sommar. fy.helvetes.jävla.skit.

Likt ett paradis


RSS 2.0