Tulips

* Plöjer igenom säsong efter säsong av diverse komediserier istället för att läsa körkortsteori.
* Fyller tjugo år om tre veckor och hälsar härmed åldersnojan välkommen tillbaka.
* Skriver en lista på böcker jag vill läsa under en blå vårhimmel.
* Knåpar ihop små sommarplaner redan nu för att jag längtar så förbaskat mycket.
* Längtar tillbaka gör jag också, till den perfekta trippen till paradisön.
* Pussas med min favvo och ser "Dallas buyers Club" på bio.
* Bowlar och äter middag med ena halvan av familjen en lördagkväll.
* Gråter en skvätt i den röda kattens päls för att han blivit sjuk, han är ju så gammal men han får ju inte dö än. Så numera knaprar han två piller om dagen för att inte tuppa av pga utmattning och fel på sin lever.
* Hälsar på min kära gammelmormor efter en på tok för lång paus, hon fyller hela nittiosju år nästa torsdag och hennes minne är skarpare än mitt.

En bebis


it's too fucking exhausting loving you

Jag vill gömma mig en mörk vrå, när jag tänker på det som har hänt. Samtidigt som jag vill skrika rakt ut och peka ut dig som den värsta människa jag nånsin mött. Några timmar efter att dessa tankar ägt rum i mitt huvud, står du utanför min port och fryser, och alla där tankarna bara försvinner på några sekunder och du förvandlas återigen till den människa jag vet att du är, världens bästa. Du som håller om mig hårt om nätterna och vägrar att sova med två täcken, "vi ska sova under samma täcke, det är det som är hela poängen" säger du. Nästa dag skiljs vi åt, pussas och säger hejdå. Å tankarna som försvann när du kom, smyger sig sagta men säkert tillbaks igen.

Här kommer rädslan, nu igen När alla fjärilar i magen nålas upp till ett mönster på min säng

Kom för exakt fem dagar sedan hem från en megafin resa till Gran Canaria. Samtidigt som det känns bra att vara hemma längtar jag tillbaks till värmen, för allt, precis allt var så fint. En välbehövlig paus från verkligheten.

Åtta dagar

I åtta dagar befann jag mig på denna underbara plats, vill tillbaks.

Jag sliter ut min själ

Idag har jag varit sådär fruktansvärt bakis att jag hade sådär löjligt svårt för att kliva ur sängen och krävde pizza till frukost. Efter några timmar gick illamåendet över och den här dagen lyckades ändå bli till något vettigt. Har druckit kaffe i vårsolen, kattgosat, strosat runt på ikea med pappa och tagit en kvällspromenad med Filippa. Resten av kvällen tänker jag ägna åt att äta chips i sängen framför v.ä.n.n.e.r och göra en liten lista på sådant som jag måste packa med inför resan. Om två dagar åker vi, äntligen!

9 mars

Kattmys och en fin klänning som jag längtar efter att få bära barbent i sommar.
En sovande Adam och jag en torsdagsförmiddag iklädd i bh som inte syns.
Mina nya seglarskor som visade sig vara något för små men äsch och en kaffepaus på Paolos.

RSS 2.0