lite av det som hänt de senaste dagarna

Myser på en bänk i solen med ett fint kvinnoväsen. Äter innan det en världsgod frukost med Adam.
Badar i en aning för kall sjö. Lagar mat åt mig och mamma en kväll, som vi sedan avnjuter på balkongen.
Fotograferar fina landskap en söndagskväll och äter ost och kex på en bänk på samma plats.
 

.

Jag avskyr mitt humör ibland, hur det vänds upp och ner och ut och in. Samtidigt som jag mår helt fantastiskt så försvinner jag ibland in i ett litet hål och finner det svårt att hitta ut. Och någonstans, mitt i allt det där tittar jag på en världsfin bricka och tänker att den ska jag ha i mitt nya hem. När jag nu har ett nytt hem. Jag tittar på soffor, kuddar, tallrikar och lampor och tänker att "ja den skulle ju passa rätt bra den också", och känner något form av lyckorus. Sedan faller jag tillbaka till det där, självförvållade kaoset jag skapat. Men tack och lov så hittar de inte tillbaka lika lätt längre, och tur är väl det för under tiden träffar jag alltför fina krabater om dagarna, och det lyckoruset räcker mycket längre än alla kuddar, tallrikar och lampor i världen.

Do me a favour and break my nose, Do me a favour and tell me to go away, Do me a favour and stop asking questions.

Dog den ultimata frukostdöden istället för bakisdöden denna torsdagsmorgon/förmiddag/eftermiddag. Igår åt jag gott hemma hos min fina farmor och farfar. Framåt kvällen satt vi ute på Alices altan ända fram tills vi for till staden. Imorgon är det tänkt att jag ska fika med en gammal vän som jag inte sett på hela sommaren.

När sommaren börjar lida mot sitt slut

* Överväger en flytt till grannlandet som jag tror kan vara ett bra beslut. Ett beslut om att göra något nytt.
* Säger hejdå till två fina vänner jag haft i min omgivning nästintill varenda dag hela trean på gymnasiet som flyttade igår och i söndags.
* Äter god mat och dricker drinkar för pengar jag inte har med två fina brudar.
* Åker på secondhand-rundor, ser på 500 days of summer och äter god mat med den där varelsen som jag inte riktigt kan få nog av.

Sommarbrus


Stoppa mig juni (lilla ego)

De senaste dagarna har inneburit ost-kex och vinkväll med ett gäng fina brudar, sommarvärme, plocktallrik, bara ben, saftpicknick och balkonghäng. Idag tar jag ut hösten i förskott på mitt rum, men bara lite. Himlen är sådär höstigt grå och jag lyssnar på höstmusik, dvs bon iver, iron and wine, kent och jose gonzalez. Försöker samtidigt få någon strax struktur över hur jag vill spendera hösten, vart jag vill spendera hösten. Ska se till att prata med min far som alltid på något vis lyckas få mig på bättre humör när det kommer till beslutstagande och annan diverse ångest. Han är bra han. En ångestdämpare och en ångestbotare. Nu ska jag återgå till höstmusiklyssnadet samt se ett eller två avsnitt av någon mysig serie, fram tills att jag ska träffa spillevinken som far till grannlandet över helgen.

Gone forever


Don't get offended, if I seem absent minded Just keep telling me facts, and keep making me smile at And don't get offended, if I seem absent minded I get tongue-tied.


Paperplanes

* En regnig söndagkväll besökte vi biografen och såg Monsters University, jösses vad jag längtat efter ännu en film om mina favorit monster.
* Hade filmkväll med mig själv och insåg att en kväll ensam inte var så farligt trots allt.
* En kväll drack jag alldeles för mycket av allting och det slutade med att min kära far fick hämta mig, för att jag sedan skulle somna med kläderna på med spysmak i munnen. Jösses, these glory, glory days.
* Dagen efter fyndade jag två riktigt fina tallrikar av rörstrand på myrorna, på kvällen fick jag mina efterlängtade chips och åt dem med Adam i hans säng.

Svartvitt

När tankarna åter flockas och bildar en ful klump. Repetera: "De finns inte, de finns inte, de finns inte."

Sådant som har hänt, sådant som fastnat på bild.

En dundergod frukost jag blev alldeles för mätt av följt av ett tidigare frukost tillfälle under äppelträdet.
En picknick i det fina vädret med Ebba och en kväll Filippa, Elin och jag bestämde oss för att dricka drinkar.
Mina nya skor jag köpte i huvudstaden (som är apfina) och en kväll Adam och jag druckit "one to many."
En dag när mamma bjöd oss på fika och en morgon fastnade en frukostätande, mycket trött varelse på bild.
Pizza och vin i huvudstaden och en dag när det regnade kletade jag på mig smink och la huvudet på sned.
Ännu en frukost, en mycket god sådan och två mycket fina missar, Osvald och Frank

Övergången från varma sommarkvällar till mörka, gråa dagar.

Känner att jag varit ganska frånvarande här, men viktigare saker än att sitta vid min just nu ganska så flottiga dator har tagit upp min tid. Och tiden den har gått så himla fort. Det var något jag absolut inte hade förväntat mig den här sommaren eftersom det här var sommaren jag för första gången på flera år skulle vara utan arbete. Jag har väl turen att ha ett umgänge som också lider av arbetslöshet samt en viss filur som ibland jobbar kvällar istället för dagar.
 
Det som återstår av mina sista sommardagar är frågan om jag ska börja planera en flytt till en plats som ligger fyra timmar bort eller börja läsa en kurs om genusvetenskap, (som det visade sig att jag kommit in på). Åäh. Önskar att någon kunde ta ett beslut åt mig.

RSS 2.0